turism de mexic

se da una bucata hotel aflat pe malu marii. tarmu e abrupt, peitros, apa rece… intr-un cuvint neinteresant.

oamenii si-au facut insa 2 piscine, au adus nisip cu sacu si au facut o oaza de apa… linga apa. partea mai mijto si de fapt inteligenta mexicanilor abia acum incepe.

ca sa ai acces la piscina tre sa fii cazat in hotel. cei mai multi turisti nu sunt, dar vin in zona pt ca privelistea e frumoasa. asa ca mexicanii taxeaza 10 dolari pt acces la piscina. in asta intra internet wireless de viteza acceptabila (care e de fapt gratis) si mancare si bautura de 10 dolari. preturile sunt mai de cantina. mancarea e cu specific mexican, dar suficient de ieftina ca sa vina suficienta lume.

e evident ca turistu nu vine sa bea doar o bere si sa manince doar o portie de nacho asa ca factura sare la macar 20 de dolari.

daca nu ar fi atit de multi copii, ar fi cu muuult mai liniste si mai bine…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*