iPhone Users / boio.ro Readers Meet-up la Constanta

Sambata, 5 iunie ne intilnim la Constanta. Ia cu tine un iPhone, iPad si cheful de vorba si hai sa ne cunoastem. Nu conteaza daca vii din Bucuresti sau Brasov, te asteptam si pe tine la mare.

5 iunie, ora 13 la City Park Mall din Constanta

Urmareste boio.ro sau hash tag-ul #iMeetUp pe Twitter.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. @Sorin: La BV a fost super.

    Sambata o sa ne hotarim atunci unde mergem. Sunt o gramada de baruri in Mall. Vom alege unul care ne ofera suficient spatiu.

  2. Sa nu fiu carcotas dar daca era super la Brasov, nu cred ca ai fi ratat ocazia de a spune tuturor cat de minunat a fost…ceva poze ar fi fost chiar relevante…nu zic asta pentru ca ma plictisesc ci doar evidentiez faptul ca iphone nu mai e demult un gadget iesit din comun, ci un telefon-notebook-pc, etc iar oamenii au cam invatat sa se descurce cu el…nu mai e atata nevoie de brain storminguri sau meetinguri prin orasele tarii …insa da-i bataie inainte ! Faci o treaba beton !

  3. @bully: am postat atunci pe twitter. si intilnirile astea nu sunt decit un mod de a ne cunoaste fata in fata. La Brasov a fost o intilnire intre prieteni cu pasiuni comune. Asta va fi si la Constanta.

  4. A fost si la Brasov? N-am fost eu pe faza? La Constanta e prea departe si nu pot ajunge in 5:(

  5. Eu din contra am vazut ca este destul de bun netul in mall…in rest nu stiu net bun, poate la MC :D.
    Cand te-am intrebat unde la mall ne intalnim ma refeream daca la intrarea principala sau in mijloc sau stiu eu…ca e destul de mare. :D

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Userii de iPhone/iPad si cititorii boio.ro se intilnesc sambata la Constanta #iMeetUP -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*