Tudor Moldovan la iPhone Users’ Conference

La numai 21 ani, Tudor se poate lauda cu o experienta de 4 ani in Web developement. In prezent, el isi dedica tot timpul proiectelor personale, dar si unora care in curind vor fi tare apreciate. Da, este vorba despre o aplicatie pentru iPhone.

Tudor Moldovan este front-end developer si Managing Partner la Agentia Web Zupadupa din Cluj. Iar daca functiile astea inseamna limbi straine pentru tine, vei putea sa-l intrebi personal ce face, chiar la iPhone Users’ Conference.

Tudor este unul dintre developerii care au un Keynote la Conferinta. El ne a vorbi despre dezvoltarea de aplicatii Web pentru iPhone. Vei invata cite ceva despre Mobile Webkit si calitatile Safari in toata povestea asta. Tudor va explica participantilor cum pot sa optimizeze un Site Web pentru iPhone, dar si cit de pregatita e piata romaneasca pentru continutul mobil.

Si surprizele abia incep. Tudor va prezenta in exclusivitate la iPhone Users’ Conference un proiect la care lucreaza cu Zupadupa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*