strategie de vanzari contra iPhone

m-am distrat azi la o plimbare printr-un mall. 2 magazine unu linga altu. unu vindea produse cingular/at&t iar celalalt t-mobile. bineinteles ca m-am repezit la ala de cingular sa-i intreb de iPhone.  nu il aveau pt ca erau doar dealer si astia nu vind iPhone-ul.

am intrebat frumos unde gasesc cel mai apropiat magazin (era undeva peste drum, la 5 min de mers pe jos) si am plecat mai departe.

aici incepe distractia: sunt agatat de angajatu de la t-mobile. vazuse probabil ca eram interesat de iPhone si ma ia cu "ai auzit ultima stire despre iPhone?". "care dntre ele?" intreb la rindu meu zambind. "pai, reteaua AT&T nu mai face cu atitea telefoane vandute si nu mai merge bine: convorbirile se intrerup, mesajele nu ajung la timp etc". "si care e legatura cu iPhone, eu pe ala il vreau"… omu si-a dat seama ca nu are sanse si a renuntat. dar nu inainte sa-mi recomande 2 telefone cam la acelasi pret: un blackjack si un samsung. 

in conditii normale as fi acceptat. pacat ca nu merge iPhone in romania inca…nu de alta da aveam banii la mine sa-l iau pe cel de 8 giga :) 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*