strategie de vanzari contra iPhone

m-am distrat azi la o plimbare printr-un mall. 2 magazine unu linga altu. unu vindea produse cingular/at&t iar celalalt t-mobile. bineinteles ca m-am repezit la ala de cingular sa-i intreb de iPhone.  nu il aveau pt ca erau doar dealer si astia nu vind iPhone-ul.

am intrebat frumos unde gasesc cel mai apropiat magazin (era undeva peste drum, la 5 min de mers pe jos) si am plecat mai departe.

aici incepe distractia: sunt agatat de angajatu de la t-mobile. vazuse probabil ca eram interesat de iPhone si ma ia cu "ai auzit ultima stire despre iPhone?". "care dntre ele?" intreb la rindu meu zambind. "pai, reteaua AT&T nu mai face cu atitea telefoane vandute si nu mai merge bine: convorbirile se intrerup, mesajele nu ajung la timp etc". "si care e legatura cu iPhone, eu pe ala il vreau"… omu si-a dat seama ca nu are sanse si a renuntat. dar nu inainte sa-mi recomande 2 telefone cam la acelasi pret: un blackjack si un samsung. 

in conditii normale as fi acceptat. pacat ca nu merge iPhone in romania inca…nu de alta da aveam banii la mine sa-l iau pe cel de 8 giga :) 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*