TU ce vrei sa castigi?

campania “TU alegi CADOUL” a demarat in forta. avem deja doi bloggeri care au scris despre ea si multi comentatori.

citeva noutati: in curind boio.ro va folosi o alta tema si va aduce citeva imbunatatiri sistemului de monitorizare a comentariilor si mai ales de numarare a lor.

in acelasi timp, am introdus ajax-comments asa ca atunci cind postezi nu vei mai astepta ca pagina sa faca refresh. comentariile sunt inca moderate, dar va fi mult mai usor sa le postezi.

pe linga asta, daca vrei sa pui unul dintre bannerele camoaniei la tine pe blog nu trebuie decit sa-mi dai un mail pe boio [at] gmail [dot] com si vei primi codul sau un sfat despre instalarea lui.

mi s-a spus ca blogurile de pe wordpress.com au o problema cu bannerele in format .gif. daca e asa vor aparea si bannere in format .jpg.

ai alte sugestii? poti sa-mi dai un mail sau sa le postezi aici, la comentarii.

dar pina una alta tu ce ai vrea sa castigi? care va fi cadoul pe care ii vei alege la sfarsitul campaniei “TU alegi CADOUL“?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. din punctu` asta de vedere, wordpressu gratis o ia pe cai(sa nu ma zic) fata de blogger, care totusi iti ofera o monitorizare gratis si mai mult, nu ai treaba cu scripturile(sa se inteleaga, nu fac reclama) :)

1 Trackback / Pingback

  1. boio.ro - "TU alegi CADOUL" | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*