ce aduce iPhone 1.1.3

sunt numai zvonuri deocamdata dar baietzii zic ca odata cu firmware 1.1.3 pt iPhone vom avea voice recorder si disk mode.

asta inseamna ca o sa putem folosi iPhone pe post de reportofon sau pe post de dictafon (pentru note personale) si pe post de jump drive. nu ca ne-ar fi trebuit asta din urma…

update: alte surse dau de sigura aparitia camerei video. dupa cum stii, in momentu de fata iPhone nu poate decit sa faca poze si sa ruleze video (nu sa si filmeze)…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Vreau şi eu iPhone. Şi Mac :) Mai are până la perfecţiune. Să sperăm doar că, odată cu versiunile noi să nu vină şi pachete întregi de aplicaţii inutile.

  2. deci, pe iphone cu versiunea 1.1.1 se poate instala un soft pt inregistrarea vocii.
    nu functioneaza ca reportofon

1 Trackback / Pingback

  1. stirile saptamanii de la boio.ro | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*