email si messenger in avion

americanii primesc acces la email si messenger gratuit in avion. nu oricum si oriunde insa.

este vorba doar despre o companie care incearca povestea asta. tu trebuie sa vii cu telefonu tau care merge pe wifi sau ceva de genu.

pacat ca nu merg in romania cu jetblue ca nu mi-ar fi stricat 14 ore de net moca ;)

abia astept sa vad baieztii pe torrente si VoIP :P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. s-au dat dat si marile companii aeriene pe bloguri, ca totusi, e mult mai credibil. oricum, daca o sa vezi asa ceva pe la noi, inseamna ca ne-am tampit(in sensul bun) sau suntem morti demult :)

  2. Ehe, pana o sa ajunga si la noi asta, or sa treaca vreo 20 de ani pe putin, poate se mai schimba si aeronavele cu ocazia asta.Dar moka nu cred ca va fi vreodata sau cel putin, probabiblitatea va fi de maxim 1%

  3. @Axel16: EÅŸti foarte pesimist.
    Mi se pare absolut normal ca în epoca noastră definită de comunicare, aceasta (comunicarea) să devină accesibilă oriunde. Chiar şi în avion. Probabil că rând pe rând toate companiile mari de transporturi vor introduce internetul în pachetul de servicii oferit.

  4. Abia astept sa prind vreun hacer prin avion … Dacă în America este încă la stadiul de proiect, in România o sa fie peste 5 ani la stadiul de proiect …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*