Tu ce i-ai spune developerului care a creat aplicatia preferata?

As vrea sa cunosc developerii unor aplicatii precum Reeder, nvALT, Wunderlist, Instapaper. Sunt aplicatii pe care le folosesc in fiecare zi si vreau sa le strang mana si sa le spun ca au facut ceva care-mi usureaza viata.

Apple a facut un video care spune acelasi lucru, cu alte cuvinte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. “Well done, son!” :) … Stiti cumva daca exista vreo aplicatie de ascultat muzica in care poti sa spui in microfon : next, back, stop , play, pause… si ea sa ia comanda?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*