iPhone 1.1.3 in magazine

e la nivel de zvon doar, asa ca ia-o ca atare.

se spune ca primele iPhone cu firmware 1.1.3 au aparut in new york astazi. asta poate sa fie o veste buna sau rea depinde cum o vezi.

e bine pt ca odata cu 1.1.3 vom avea poate in sfarsit un unlock pt 1.1.2. in acelasi timp e o veste buna pt cei care il folosi fara sa-l deblocheze, pt ca aduce citeva functii in plus.

e rau pt ca nu vom mai gasi in curind 1.1.2 deci ne-am lins pe bot de telefoane deblocabile…

6 Comments

  1. A fi extraordinar, pt. ca DevTeam, ChineseTeam :) (myky) si altii vor avea in sfarsit varianta oficiala de firmware 1.1.3 di care vor putea extrage secpack-ul necesar deblocarii a aproximativ 2mil. iPhone 1.1.2 OTB :)

    Daca 1.1.3 este intr-adevar criptat AES 1024, atunci din nefericire va fi o chestiune de noroc sa il obtina mai devreme de 2 ani fara echipamente puternice…. Dar ar fi o sansa nu ? Mai probabila decat sansa de a castiga la 6 din 49 f’o 3 mil. euroi, sa ma mut in State, sa cumpar locuinta si apo sa cumpar un iPhone sa-l folosesc legal. :)

  2. Eu daca ma duc acum (sa zicem duminica) intr-un Apple Store din San Francisco si intreb daca au pe iPhone-uri 1.1.2 sau 1.1.3, imi zic vanzatorii ?
    Sau pot sa-mi dau seama chiar eu de acest lucru in vreun fel (studiind doar pachetul sigilat) ?

  3. Eu nu cred să fi lansat Apple update-ul fără să se fi auzit ceva în prealabil. Până acum s-a aflat cu ceva timp înainte despre update-uri ce urmau să vină.

    ÃŽn plus, pe forumuri apar de multe ori informaÈ›ii nefondate. De câte ori s-a auzit până acum (pe forumuri) că s-a găsit o metodă de deblocare a 1.1.2 OTB…

  4. buna din cate am auzit eu,uniunea europeana,ii cam obliga sa scoata restrictia la update asa ca poate o sa facem update in itunes fara nici o problema in viitorul apropiat

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*