iPhone 1.1.3 in magazine

e la nivel de zvon doar, asa ca ia-o ca atare.

se spune ca primele iPhone cu firmware 1.1.3 au aparut in new york astazi. asta poate sa fie o veste buna sau rea depinde cum o vezi.

e bine pt ca odata cu 1.1.3 vom avea poate in sfarsit un unlock pt 1.1.2. in acelasi timp e o veste buna pt cei care il folosi fara sa-l deblocheze, pt ca aduce citeva functii in plus.

e rau pt ca nu vom mai gasi in curind 1.1.2 deci ne-am lins pe bot de telefoane deblocabile…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. A fi extraordinar, pt. ca DevTeam, ChineseTeam :) (myky) si altii vor avea in sfarsit varianta oficiala de firmware 1.1.3 di care vor putea extrage secpack-ul necesar deblocarii a aproximativ 2mil. iPhone 1.1.2 OTB :)

    Daca 1.1.3 este intr-adevar criptat AES 1024, atunci din nefericire va fi o chestiune de noroc sa il obtina mai devreme de 2 ani fara echipamente puternice…. Dar ar fi o sansa nu ? Mai probabila decat sansa de a castiga la 6 din 49 f’o 3 mil. euroi, sa ma mut in State, sa cumpar locuinta si apo sa cumpar un iPhone sa-l folosesc legal. :)

  2. Eu daca ma duc acum (sa zicem duminica) intr-un Apple Store din San Francisco si intreb daca au pe iPhone-uri 1.1.2 sau 1.1.3, imi zic vanzatorii ?
    Sau pot sa-mi dau seama chiar eu de acest lucru in vreun fel (studiind doar pachetul sigilat) ?

  3. Eu nu cred să fi lansat Apple update-ul fără să se fi auzit ceva în prealabil. Până acum s-a aflat cu ceva timp înainte despre update-uri ce urmau să vină.

    ÃŽn plus, pe forumuri apar de multe ori informaÈ›ii nefondate. De câte ori s-a auzit până acum (pe forumuri) că s-a găsit o metodă de deblocare a 1.1.2 OTB…

  4. buna din cate am auzit eu,uniunea europeana,ii cam obliga sa scoata restrictia la update asa ca poate o sa facem update in itunes fara nici o problema in viitorul apropiat

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*