Transforma iPad intr-o firma luminoasa

Concurs: vezi, la finalul postului, cum poti sa castigi una dintre cele 5 promo-coduri pentru aceasta aplicatie.

iPad-ul e folosit pe post de afis. Povestea asta e numai una dintre multele asemanatoare. Numai ca atunci cind vrei sa iesi in evidenta, ai nevoie de ceva mai interesant.

Best LED Machine” este aplicatia al carei nume spune totul. Poti sa afisezi un mesaj static sau animat, sa modifici fonturile si culoarea literelor si sa trimiti mesajul pe mari distante.

boio.ro pune la bataie 5 coduri pentru “Best LED Machine” (care, apropo, merge si pe iPhone si pe iPad) pentru primii 5 cititori care respecta simultan conditiile de mai jos.

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga “Best LED Machine” pentru iPad pe boio.ro http://is.gd/etkwE @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Update: Castigatorii sunt: tiberiud, vlad94, mihaidumitrescu, raduwkw31 si yoegyu. Ei au la dispozitie 4 zile (pina pe 25 aug) timp sa-si revendice codurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.