Segway? Mai bine un Ryno

Pina acum, cine avea un Seqway era un fel de Apple Fanboy al mijloacelor de transport interesante. Ryno aduce insa un alt concept si anume acela de Apple Fan Boy al “railor”. Ryno este o jucarie cu care nu iti e rusine, daca te mergi intr-o gasca de motociclisti.

Motocicleta cu o roata stie sa-si tina singura balansul, astfel incit sa nu cazi in nas. Nu vei merge cu 200 km/ora prin Mamaia cu ea, dar poate ca e mai bine asa…

Viteza maxima a lui Ryno este de 40 km/h, merge pe o baterie care tine o ora si jumatate, cantareste 56 kg si va costa 3500 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. DAca are si un maner ca sa o iei cu tine in camera la hotel, e perfecta, design elegant, senzatii unice, problema este c anu poti agata fetele si probabil trebuie sa le tii in poala

  2. Fetele se pot agata cu manerul de la frana.Pacat ca n-are destula putere sa le si tragi dupa tine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*