traditie in…dezamagirea clientilor

de un an, de cind am pelcat din constanta, aveam in minte o carciuma si mai ales celebra lor pizza. am fost fan al lor si ii recomandam tuturor. la citeva zile dupa ce am revenit in tara am mers la o pizza si la o portie de midii pane si am avut parte numai de surprize neplacute.

in restaurantul “la Scoica”, pentru ca despre el e vorba e plin de fum. oamenii sunt la limita legii cu delimitarea spatiilor de fumatori si nefumatori. nefumatorii sunt ascunsi intr-un colt, iar fumul din toata carciuma se revarsa in valuri catre ei. dar eram acolo pentru mancare asa ca am ignorat acest aspect.

chelnerul parea tinar si nepriceput. am ignorat si asta. e treaba lui daca stie sa munceasca pentru bacsis sau nu.

mancarea a venit destul de repede. celebra pizza avea insa un blat semi-transparent, parea veche si reincalzita si nu avea pe ea decit jumatate din ingredientele pe care ar fi trebuit sa le aiba. cartofii prajiti aveau cel putin 10 ore de la prima prajire iar pastele si puiul aveau un gust ciudat.

uite asa isi pierde “la scoica” clientii. data viitoare merg la marco polo. am uait lucruri bune despre ei. daca o dau si ei in bara va mai povestesc.

apropo, cind am iesit de la Scoica am vazut ca megalos si-a construit ditamai … cladirea. frumos arabjata dar cam goala. poate ca in weekend o sa fie mai plina…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. shaworma | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*