cassa loco – cine are noroc are

ultimul videoclip cassa loco – “cine are noroc are” are parte de lansare online. cu tot tacimu: site, video, afis ca la hollywood. simplu, elegant si melodia prinde.

albumul cassa loco este “oacadi”. nush de la ce vine, da suna funny

suna a manea si parca o vad in curind cantata pe la nunti…

[via]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Trupa asta promitea la inceput, cand inca era o aparitie inedita insa in ultima vreme am vazut numai tampenii scoase de ei. Nu mai au nici haz nici inspiratie.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Cine Are Noroc Are - Cassa Loco | ..::Divercity Cafe::..
  2. mac-ul de aur - acum o realitate | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*