iPhone: atacul clonelor

daca dai peste 500 dolari ai mare grija sa nu te alegi cu un  meizu in loc de iPhone.

nu e rau, are cam tot ce nu are un iPhone, mai putin interfata si capacitatea de a rula cu acelasi tip de programe. in plus vine deblocat. dar arata ca un telefon de plastic ieftin care copiaza prost iPhone.

daca te incalzeste cu ceva, asta nu trebuie deblocat : P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. =)))) tare rau faza razvane… cat despre copia ieftina a iphone-ului… bleah. dar ce sa-i faci…multi chinezi…trebuie sa traiasca si ei nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*