Toshiba Libretto si laptopul 3D

Toshiba a lansat azi mai multe jucarii. Printre ele, doua se detaseaza ca premiere intr-un domeniu unde altii au venit doar cu desene frumoase.

Toshiba Libretto W100 este primul laptop care nu are tastatura ci doua ecrane de 7 inch. El vine cu Windows 7 si va exista in editie limitata in magazine. Inteleg ca Toshiba testeaza apele si merita numai aprecieri pentru asta, dar sunt convins ca o astfel de jucarie are nevoie de un sistem de operare propriu sau macar de un skin special pentru Windows 7.

Toshiba Libretto va avea o 6 feluri de tastaturi virtuale haptice, procesor de 1.2 GHZ, 2GB RAM, SSD de 62GB, camera video de 1megapixel, wifi, bluetooth, micro sd slot si cantareste mai putin de un kg. La configuratia asta cred ca va costa cel putin 6-700 dolari.

Un alt laptop interesant este cel cu ecran 3D. Cine a vazut un film 3D in cinema sau la TV e constient de cit de dificil este sa stai cu ochelarii aia pe nas. Pretul de pornire de 1600 dolari e tentant, dar avem nevoie de content mai mult si mai bun.

Si ca o nota personala, nu am folosit laptopuri Toshiba, dar am avut de lucru cu ale colegilor/prietenilor si pot sa spun ca mi-au cam dat batai de cap. Poate a fost doar o intimplare…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. dezavantajul laptop-ului cu doua ecrane cu touch screen mai mult ca sigur va fi tastatura; daca esti obisnuit sa scrii fara sa te utii la tastatura, de data asta va fi mai greu deoarece nu poti sa simti tastele; totusi, eu as prefera un iPad

  2. Libretto cred ca e deja a II-a generatie de Itablet sau Ilaptop mai bine zis. Singura dezamagire pentru mine din parte Ipadului este sistemul de operare "Iphonic", lucrand in arhitectura si design, in plus fun Apple o combinatie intre laptop si tableta ar fi fost "The Holly Graal", asa ca Portege M780 este pasul intermediar, iar Libreto, la dimensiuni mai generoase ar fi pasul urmator. Pentru mine Toshiba este o experienta excelenta, stabila de 10 ani de cand folosesc laptopuri, nu stiu poate am fost norocos de fiecare data, insa ma bazez in continuare pe un X200 23G in randari, multitasking, 64bit, arhicad, vray, etc, ce-i drept cam greu insa decat sa te cari cu un quad core desktop dupa tine, mai bine asa. Depinde de cum il configurezi, depinde de tipul winului, 64 de bitzi, etc. Libretto cred ca e un concept superior, altii o sa spuna nisha, insa in timp se vor vedea rezultatele, iar miscarea de promovare-conceptest e elocventa pentru intentia lor de a incerca marea cu degetul, in asta consta de fapt profesionalismul pana la urma.

1 Trackback / Pingback

  1. Toshiba Libretto W100 – laptop cu doua ecrane multi-touch

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*