RedSn0w 0.9.5 beta aduce multitasking pentru iPhone 3G

Ce poate sa fie mai usor de folosit decit un redsn0w care iti face iPhone 3G sa semene cu un 3GS. Noua versiune beta a aplicatiei lansate de catre DevTeam aduce citeva optiune mai mult decit folositoare pentru cei care vor inca sa mai foloseasca iPhone 3G cu firmware-ul 4.0.

Cu o simpla bifare de casuta poti sa dai Enable Multitasking, enable homescreen wallpapers sau enable battery percentage. Daca ultimele doua nu sunt relevante, partea cu multitasking-ul face toti banii.

Versiunea beta a redsn0w 0.9.5 poate fi downloadata de aici: pentru Mac si pentru Windows. Folosirea acestei versiuni beta nu este recomandata celor care se bazeaza pe yellowsn0w, ultrasn0w sau blacksn0w.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. dar oare multitaskingul nu va incetini functionarea lui 3G? Citeam ca prin activarea multitaskingului, dispare posibilitatea de a accesa lista de numere favorite, cu ajutorul butonului Home.

  2. Salut. As vrea sa te intreb daca metoda de jailbreak de la DevTeam este legala. Din cat am citit, singura metoda legala de jailbreak (si asta doar pentru a aduce Cydia) este spirit. Imi poti confirma daca este adevarat?

  3. in ce consta multitaking-ul de la RedSn0w 0.9.5 ?! backgrounder & pro switcher sau multifl0w ?!
    la fel , activeaza in noul sistem de operare iOS 4 originalul multitasking? sau se foloseste de backgrounder + multifl0w ori pro switcher ?!

  4. Din pacate dupa ce ii faci Jailbreak cu reds0w 0.9.5b5-4 ultima versiune lansata ;pana acum, ramai fara mms. Daca ii dau restore imi apare optiunea sa atasez poza la mesaj, dupa jailbreak dispare si nici sa primesti mms nu merge cand este facut jailbreak

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*