Top Talents Romania 2.0 le poate aduce tinerilor joburi și abonamente la unul dintre cele mai mari festivaluri

FOTO Catalyst Solutions

Catalyst Solutions revine în această toamnă cu cea mai cunoscută conferință de carieră dedicată tinerilor, Top Talents 2.0! Între 25 și 26 noiembrie, exclusiv în format fizic, la Hotel Novotel din București, se vor întâlni cei mai buni 150 studenți și proaspăt absolvenți din țară! De 15 ediții, organizatorii evenimentului îi selectează din peste 1000 de înscriși pe acei tineri care dovedesc cel mai mult potențial. Îi așteaptă keynotes, masterclasses, study-cases, un start-up competition, o mulțime de oportunități de angajare, dar și ocazia de a câștiga unul dintre cele 4 abonamente la Electric Castle 2023 oferite de Lidl.

După 2 ani de lucru în sistem remote și hybrid, tinerii candidați și angajatorii au șansa să se reîntâlnească în format fizic. Top Talents 2.0 se va desfășura exclusiv în format offline, oferindu-le participanților ocazia să interacționeze și să le adreseze întrebări direct reprezentanților celor mai mari companii din România!  Printre companiile care și-au confirmat prezența la eveniment, se numără: Lidl – Partener principal, JTI Romania, Vodafone Romania si L’Oréal Romania.

Criteriile de selecție a tinerilor înscriși la Top Talents 2.0 se bazează pe abilitățile și experiențele căpătate de aceștia în decursul proiectelor și programelor în care s-au implicat. Evenimentul se dedică studenților și proaspăt aboslvenților activi și dorinici să se dezvolte prin participarea la activitățile din ONG-uri, asociații studențești, proiecte Erasmus, programe de tip Work and Travel, AIESEC Exchange, concursuri, volunatariate sau stagii de practică. Din 1200 de tineri, 150 vor fi selecționați. Companiile vin cu oportunități de angajare, precum: internshipuri, stagii de practică, trainee și joburi entry-level din domenii diverse: marketing, finanțe, resurse umane, IT, logistică sau chiar drept.

Printre speakerii care vor fi prezenți, se remarcă: Pamela Cherry, speaker internațional și coach de carieră, Vanya Panayotova, Manager General @ L’Oréal Romania și Cristina Stroe, Brand Equity Manager @JTI. Invitatul special al acestei ediții este Cristiana Oprea, singura româncă pilot, participantă la Campionatul Mondial de Raliuri.

În foaierul de comunicare și networking, Andreea Tudor, trainer de public speaking și recruiter IT îi va ajuta pe tineri să își facă un CV remarcabil, să se pregătească pentru un interviu și să creeze o impresie memorabilă la întâlnirea cu angajatorii. Agenda completă a evenimentului poate fi accesată aici.

În plus, nu doar că se vor întâlni cu manageri de top și speakeri profesioniști în HR, dar vor intra și în comunitatea de tineri remarcabili din întreaga țară. Pentru a le aduce prilejul să interacționeze și să facă schimb de insights și tehnici valoroase, la Top Talents Romania 2.0 se va derula un Start-Up Competition. Participanții pot fi remarcați de angajatori la acest concurs, având ocazia să-și arate abilitățile și competențele.

Surprizele nu se opresc aici. Studenții sau proaspăt absolvenții selectați, venind la eveniment, intră automat în tombola spre câștigarea unuia dintre cele 4 abonamente la Electric Castle 2023,  oferite de Lidl. Tinerii câștigători pot intra în posesia premiilor doar prin prezența la eveniment.  Tot ce au de făcut pentru a intra în tombolă este să completeze quizul „La ce nivel Top Talents esti acum?”, și să se înscrie la conferința de carieră Top Talents Romania 2.0. În plus, cei care vor participa în ambele zile de eveniment vor obține și diploma Top Talents, prin care se atestă cei mai buni tineri din țară.

Interesații se pot înscrie pe www.hipo.ro/toptalents până pe 18 noiembrie 2022.

Despre Catalyst Solutions 

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 15 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum: Hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;

  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc la Sala Palatului în București și la C.R.A.F.T de două ori pe an și aduce împreună 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție;
  • DevTalks, eveniment care reunește 8.000 de profesioniști IT pasionați de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Future of Engineering, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP.
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 150 de tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*