11 Comments

 1. Iti dai seama ca si Orange Romania va da 3G S tot la 700 euro.

  Sunt curios insa daca preturile Orange Romania vor scadea la 3G sau va disparea subit tot stocul si nu va mai fi disponibil decat noul model.

  Ca aici in Romania se practica chestia asta

 2. Salut. Am vazut noul ihone si imi place, bine este la fel ca versiunea 3G, dar nu l-am cumparat pe acele deoarece avea multe minusuri. Am acum un HTC Touch HD dar sincer imi place foarte mult iphonul mai mult din cauza ecranului capacitiv. Intentionez cand o sa apara sa imi iau un iphone si sa vand HTC-ul, ai putea sa imi recomanzi de unde pot sa il iau la liber si sa nu fie codat in nici o retea. As mai avea o intrebare, in legatura cu bateria, dupa o anumita perioada daca trebuie schimbata cum se procedeaza deoarece stiu ca are baterie incorporata. Mersi. Astept raspuns.

 3. Da bineinteles ca in Romania Orange va baga in preturi. Parca vad ca se va intampla acelasi lucru ca si anul trecut. Oricum o sa intarzie lansarea noului iPhone ca sa nu ieftineasca pe cel vechi.
  Om trai si om vedea…

 4. eu sunt curios de tarifele pe care le vor adauga la abonamentele “speciale iPhone” pentru mms si thetering ,pot sa pun pariu ca nu va ramane la fel

 5. nu merita 700E,mai ales contract Orange pe 2 ani,adica sa il platesti vro 6000RON per total.de afara e cel mai bine,pe clasic am platit 400 + 30 $ taxe,e mai convenabil.

 6. Nici nu mă asteptam la altceva, ca întotdeuna, lumea a 3-a…
  Nu se merită, să se spele cu el pe cap, să dai atâția bani pe unul mi se pare o nebunie…D-le să fim serioÈ™i.N-o să facă mare brânză, mai mult zărrrrr.

 7. de cateva zile nu am mai intrat pe paginile din bookmarks, fiindca am fost in cercetare:)) pe alte site-uri pt a ma documenta despre bbb (bold) vreau sa-mi cumpar. sa -l folosesc pana la iarna cand sper ca preturile la 3gs vor fii mai rezonabile pe ebay uk. Oricum, ideea e ca, am ratat stirea, conform careia iti poti comanda 3gs direct acasa ( daca esti din sua, sau ai pe cineva acolo) la pretul de pe site. DC?!… fiindca pagina appel a fost hackuita :)). Mai multe informatii aicea( numa ca deja e 19)http://www.modmyi.com/forums/iphone-news/625511-order-unsubsidized-iphone-3gs-hacking-apple-online-store-get-delivered.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*