toaleta cu bonuri de masa

in imaginea alaturata nu este intrarea de la Metrou, ci de la Toaleta. Mda, mai toate WC-urile de pe autostrazile nemtilor sunt pe bani. asta poate nu e ceva neobisnuit. partea mai interesanta este ca atunci cind bagi cei 50 euro centi, primesti in schimb un Bon de aceeasi valoare cu care poti sa cumperi orice din magazinele care il accepta.

si cum magazinele in cauza au mai mult mancare si bauturi, bonul se transforma intr-unul de masa.

mai e nevoie sa mai zic ca toaleta are senzor de tragere a apei si mai ales o jucarie d-aia care curata capacul si il igienizeaza? civilizatie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. si este o retea mai larga astfel ca poti colectiona vouchere de la mai multe toalete si sa le consumi orice market din reteaua lor care e destul de extinsa.

1 Trackback / Pingback

  1. pe Autobahn | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*