Nikon Coolpix S1000pj – parca lipseste ceva

Nikon a scos o jucarie noua pe piata. Coolpix S1000pj stie sa faca poze si apoi sa le proiecteze pe orice suprafata. Interesant, dar oare cine are la indemina o camera intunecata ca sa arate functia de proiector?

Am ajuns in momentul in care vreau sa imi iau o camera foto compacta noua. Cu toate acestea ma tenteaza mai mult un Olympus din ala subacvatic. Asta daca nu imi iau un Kodak Zi8 care stie sa face filme in HD si poze acceptabile,

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*