tinarul de 17 ani si baba batrina

printre putinele ziare pe care le accept pe mail in forma de newsletter este si telegraful de constanta. ii stiu pe multi dintre cei care scriu acolo si vreau sa fiu in felul asta mai aproape de orasul natal.

nu comentez apartenenta politica si nici tenta unor anumite materiale. astazi insa mi-a atras atentia un titlu: “tinar de 17 ani, inecat la Costinesti”. yo inteleg ca poate oamenii lucreaza 10 ore pe zi, in caldura sau in conditii ne-demne de pres adevarata, dar sa dai inca astfel de titluri…

lipsesc clasicele “o fata de 10 ani”, “un nou-nascut de 2 zile”, “un pensionar de 60 ani” si altele…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*