politica americanilor

discutam astazi la masa de prinz cu doi aproape-pensionari americani. stiau ca sunt din romania asa ca unul dintre ei a spart gheata cu un subiect legat de cum arata romania in anii 80 cind venea el cu vaporu in portu constanta.

in juma de ora am trecut prin subiecte precum ceausescu, cit de inteligenti sunt romanii, basescu, dosarul flota si altele. apoi ne-am oprit la politica lor, americaneasca.

m-a uimit ca oamenii nu numai ca nu stiu exact cu ce se maninca fiecare candidat, dar mai mult par destul de usor influentabili. unu dintre ei il prefera pe Obama si pe Hillary Clinton. Am ajuns usor la concluzia ca madama nu prea are sanse sa se urce pe scaunul de la casa alba si ca obama e prea legat de grupurile de interese.

urmatoru candidat “propus de mine” a fost al gore. nu sunt un fan al demagogilor, dar realizez ca el are sanse la presedintie. in primu rind pt ca stie sa intre in politica pe usa din dos. “an inconvenient truth” nu a fost decit campania sa electorala mascata. acu ii lasa pe toti sa se bata intre ei si la final ataca.

cvasi-pensonarii mi-au dat dreptate si chiar pareau convinsi ca daca ar avea ocazia… ar vota cu el :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*