cnn si reportajele de dragul audientei

m-a dezamagit cnn cu povestea de azi “romania – the lost children”. poate ca speram asa intr-un colt de suflet de jurnalist sa le iasa bine povestea. dar nu le-a iesit.

am vazut o insiruire de story-uri aparent fara legatura care ne aratau copiii handicapati, aurolacii, nou-nascutii abandonati prin spitale si tinerii ai caror parinti au plecat in italia la munca.

daca la fel se intimpla si cu restul reportajelor din seria “cnn – untold stories” …m-am lamurit cit de profesionisti sunt oamenii.

nu zic, inca mai avem si noi bubele noastre in sistem, dar sa le scoti pe alea in fata doar de dragu de a avea o poveste fara cap si coada… nu e profesionist.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*