timeCapsule – iPhone back-up

normal ca vrei sa-ti faci un back-up la iphone inainte de un restore sau chiar in eventualitatea in care vei sterge dn greseala contacte, sms-uri sau alte informatii din el.

acum e simplu. metoda este inca in lucru, dar exista informatii ca lucreaza destul de bine. aplicatia se numeste TimeCapsule si este in installer.

mai intai trebuie sa instalezi sursa http://repo.databinge.com

apoi sa folosesti timeCapsule cu mare atentie.

warning: timecapsule e inca in faza preliminara asa ca nu te baza pe ea 100%.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. daca iti faci backup cu timecapsule, dupa ce faci un restore sau un upgrade, dupa ce reinstalezi timecapsule vei gasi in el vechile backup-uri? vreai sa-mi reinstalez iphoneul, am erori din cand in cand… cum imi sugerezi sa imi fac backup la tot ce am pe el.. poze.. filme…contacts..calendar..intrun cuvant tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*