“Metallica – Nothing else matters” (varianta lautareasca)

Se rasuceste James Hetfield in mormint studioul de inregistrari…

Trecind peste comicul situatiei, baietzii chiar cinta bine melodia. Stiu si versurile si… notele. Iar adaptarea pentru acordeon, vioara si … bataie in masa e misto.

Nu, nu sunt de-ai nostri. Sunt bulgari.

de la florin

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. ma intrebam daca “lautarii” nostri au auzit de metalica…pana si la faza asta sunt mai buni ca noi bulgarii..

  2. Maneaua a plecat de la bulgari .. deci e normal ca bulgarii sa fie mai buni ca noi .. la categoria muzica lautareasca ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*