tiganca din microbuz

am plecat cu un microbuz de la constanta la tulcea. s-au mai modernizat civilizat si ei: au orar fix pt masini, nu vind bilete decit egale cu nr de scaune din masina, conditiile sunt acceptabile. dar asta e alta poveste…

la Baia s-a urcat in masina o femeie de etnie roma. nu sunt xenofob si nu am nimik cu ei, in general.

din fericire nu a mers cu noi decit vo 15 minute. dar suficient cit sa se umple microbuzul de un miros insuportabil. imi venea sa vomit deja.

eu nu zic sa nu mearga si ei cu mijloacele de transport in comun. cu atit mai mult cu cit platesc. dar macar sa se SPELE sau sa-si ia un schimb de haine curate dimineata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu cred ca se vor spala,educa,cizela….in veci….asta este rasa lor.nu vreau sa par xenofob(desi sunt :P ) dar asta este adevarul.cand ma uit la tigani incep sa-l inteleg pe HITLER.

  2. Eu am pornit de la premisa ” nu sunt toti la fel ” ( cetatenii de etnie roma) …concluzia…sunt toti la fel! IDENTICI ! U CAN NOT CHANGE THEM !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*