neprofesionistii

primesc mail de la un "site de stiri". nu dau nume, ca mi-e jena de jena lor.

mailuri scurte, fara cap si coada: vor sa le fac reclama. sunt de acord. nu au bani si le propun un schimb de bannere.

dupa care primesc un raspuns bomba:

"Din pacate nu putem sa afisam banner pentru ca e neprofesionist ca un site de stiri sa promoveze un blog, intrucat se considera ca un site de stiri este independent de orice alta activitate."

zau asa? pai inseamna ca avem de a face cu neprofesionisti deja. nu de alta, dar in footer la ei apar deja citeva bloguri. jenibil…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*