the fine print

de cind cu LCD-ul pe perete, linga biroul pe care imi tin laptopul mi-am format obiceiul da a vedea reclamele de aproape. si ce poti sa vezi mai bine cind stai aproape de TV? the fine print! adica textul ala mic care sta in partea de jos a ecranului citeva secunde.

trebuie sa spun ca textul ala face reclama mult mai interesanta. un ad la telefoane mobile cu minute, date si sms-uri nelimitate este de fapt foarte limitata. baietii iti dau totul dar nu si daca esti in roaming, nu poti sa depasesti 850 minute pe luna si uite asa se duce nelimitatul.

imi place si mai mult ca americanii sunt obligati sa spuna (nu doar sa scrie pe ecran, marunt) care sunt efectele negative ale medicamentelor din reclame. asa afli ca picaturile pentru ochi te ametesc, te fac sa vomiti si te mai lasa si cu dureri de burta. orice om normal prefera sa se spele pe fata cu apa rece si sa nu mai ia nici un fel de picaturi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*