hard unlock pentru iPhone 2.2

dap, clasicul next/turbo sim a fost facut sa lucreze cu firmware-ul 2.2 al iPhone 3G. primele oferte sunt ceva mai scumpe fata de ce aveam pina acum.

eu tocmai am primit un mail acum cu un asfel de cip la 34 dolari. merita? well… iti cam forteaza sim tray-ul, dar daca nu ai alta solutie… poate ca merita. nu dau linkuri sau adrese. le gasesti pe net cu tonele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. imi poti da si mie un link de unde pot achizitiona un asemenea sim ca am facut update ca IDIOTU :) ms mult mail it to me sau un add pe messenger

  2. Ms boio am achizitionat un Rebel sim si problema semnalului sa rezolvat Cosmote rullzzz :P oricum ms foarte mult .. nice blog

  3. salut….stiu cu nu are nicio trb intrebare mea cu ce spui tu mai sus….dar stie cineva cum pot punele unele fisere(documnete)pe iphone?bafta…;)

  4. nu ca ii fac reclama dar eu am loat de la baiatul dupa ….. care scrie ca e singurul care deblocheaza pt 2.2 si functioneaza ti-l recomand

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*