Google Chrome for Mac – din nou in teste

Mi-am propus sa testez Google Chrome for Mac. L-am mai incercat si pe Mac si pe Windows si nu pot sa zic ca am fost multumit. Asta pentru ca, la vremea respectiva, nu existau extensii pentru Chrome si, mai ales, browserul crapa des.

Acum Google se lauda cu un browser modern, care a invatat din greseli si care a ajuns deja la versiunea 5.0.

Disclaimer: sunt foarte multumit de ceea ce face Firefox 3.6 pe Mac si il cunosc ca pe propriul buzunar. Safari 5 are si el o gramada de jucarii noi odata cu extensiile, dar cred ca mai are de invatat.

Deocamdata sunt inca in faza in care incerc sa gasesc extensii pentru Google Chrome care sa-mi ofere ceea ce gasesc imediat in Firefox.

Folosesti Google Chrome pentru Mac? Ce iti place si ce nu iti place la el? Ai recomandari pentru extensii? Asta pe linga cele de baza (X-Marks, Instapaper, AdBlock sau Screenshot…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. 2010 boio.ro Awards | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*