teoria conspiratiei: DevTeam este Apple?

ce ti-e si cu mintea odihnita a unora. screenshot-ul de mai jos merita citit pina la capat. Si o info de.. fapt divers – el a fost facut public de catre unul dintre membrii DevTeam.

in other news… iPhone-urile furate din Belgia au inceput sa apara in Rusia. Guess what? sunt deja deblocate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. nu m-ar mira sa fie adevarat, ar fi un mod inteligent, chiar smecher de a face afacerile, iar Apple “knows some voodoo”; plus ca ar fi varianta cea mai buna de a face si mai multi bani “in mod legal”, asta oficial. Parca si ii vad pe membrii DevTeam in subsolul sediului din Cupertino cum rad si fac aplicatiile de jailbreak. Concluzia, oricum, e bine pentru noi – utilizatorii de iPhone.

  2. nu se stie niciodata; gandeste-te, poate multi nu si-ar cumpara iPhone daca nu exista o solutie de deblocare. apple nu poate face oficial deblocare “pe gratis” …

  3. lol … argumente realistice … mai sti … Steve o avut mereu o minte stralucita … si asta ar fi strategia cea mai adevarata … hmm … incep sa ma gandesc la multe alte chestii acum … vad lumea atlfel …

  4. M-as fi bucureat ca Iphone-urile din Balgia sa apara prin Romania, li-i s-ar fi pierdut urma foarte repede. Si daca DevTeam e Apple, atunci asta ma face sa vad cu alti ochi toata chestia asta. Poate si Nokia face cateva giumbuslucuri deastea

  5. Daca ma gandesc mai bine, ar fi bine sa fie adevarat. Cu toate zvonurile cum ca in curand apple va reusi sa opreasca jailbreakul si etc…acestea nu ar trebui sa ne mai sperie :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*