12 Comments

  1. as avea si eu o nelamurire apropo de comment-urile de pe blog.de ce cand comentez de pe pc nu mi se vad comentariile,iar de pe iphone da?
    happy thanks giving. day!

  2. Si noi iti multumim tie ca ne oferi in fiecare zi stiri haioase, interesante, valoroase si ciudate. Iti multumim pt faptul ca iti sacrifici putin din timpul liber pt noi ca sa fim la curent cu ce se mai intampla prin lumea asta intoarsa cu fundul in sus

  3. Foarte multe chestii am reusit sa invat de la tine prin intermediul acestui blog.Multumesc Adrian.Parca imi aduc aminte si acum prima data cand am tinut un iphone 2g in mana..si ma uitam la el ca broasca la sudura :D

  4. iti multumesc si io adrian esti cel mai tare fara tine nu stiu ce as putea face cu iphone probabil il tineam pe post de nokia 1100 .

  5. Si eu iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru comunitatea iphonistilor…..esti in fiecare dimineata, de mai bine de un an. Deschid laptopul (un macbookpro pe care mi l-am luat tot datorita tie si de care sunt indragostit) si citesc de pe boio tot ce e nou legat de apple….am invatat multe, am iesit din cacao cu informatiile de aici…tine-o tot asa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*