Thanksgiving la boio.ro

Azi e Thanksgiving.

Nu te retin mult: vreau doar sa iti multumesc ca intri pe boio.ro in fiecare zi, ca dai valoare posturilor cu tot ceea ce comentezi, ca te informezi si te amuzi cu blogul tau preferat si ca stii sa apreciezi o selectie buna de informatii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. as avea si eu o nelamurire apropo de comment-urile de pe blog.de ce cand comentez de pe pc nu mi se vad comentariile,iar de pe iphone da?
    happy thanks giving. day!

  2. Si noi iti multumim tie ca ne oferi in fiecare zi stiri haioase, interesante, valoroase si ciudate. Iti multumim pt faptul ca iti sacrifici putin din timpul liber pt noi ca sa fim la curent cu ce se mai intampla prin lumea asta intoarsa cu fundul in sus

  3. Foarte multe chestii am reusit sa invat de la tine prin intermediul acestui blog.Multumesc Adrian.Parca imi aduc aminte si acum prima data cand am tinut un iphone 2g in mana..si ma uitam la el ca broasca la sudura :D

  4. Desi nu sunt adeptul sarbatorilor imprumutate, mai ales de la americani….multimim si noi Adrian.

  5. Wish you have some wonderful moments and special memories to be thankful for. Happy Thanksgiving!

  6. iti multumesc si io adrian esti cel mai tare fara tine nu stiu ce as putea face cu iphone probabil il tineam pe post de nokia 1100 .

  7. Si eu iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru comunitatea iphonistilor…..esti in fiecare dimineata, de mai bine de un an. Deschid laptopul (un macbookpro pe care mi l-am luat tot datorita tie si de care sunt indragostit) si citesc de pe boio tot ce e nou legat de apple….am invatat multe, am iesit din cacao cu informatiile de aici…tine-o tot asa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*