“Tell Me” versus Siri

Microsoft sustine ca au un serviciu similar Siri de mai bine de un an si ca Apple nu a venit cu nimic nou. Cineva a avut rabdare sa testeze cele doua servicii in paralel. Iata rezultatul:

Prima recunoastere vocala spune totul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. @Valentin sigur te-ai uitat la video ? La tine ” Create a meeting at ten a.m.” = cu ” Create a meeting at TEEN ANAL ” ?

    Frumoasa comparatie si mi-a placut cand Siri a recunoscut numele DJ-ului de Dubstep cu nume de Drujba.

  2. Microsoft se laudă cu asta?!? Jalnic….nici Siri nu e pus la punct, dar e la 10 ani distanță de Tell Me…

  3. S-au cam facut de cacao cu videoclipul asta. WP7 habar nu are sa recunoasca cuvintele corect. Cum sa zici screamworks in loc de Skrillex ? :))

    Acum poate toata lumea sa zica: Da, Apple a venit cu ceva nou si bun. Microsoft stie numai sa se laude.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*