mai exista alte stiri cind Apple arunca bomba?

rar mi se intimpla, … si cind zic rar imagineaza-ti ca nu s-a intimplat decit o singura data, sa las posturi incepute in Ecto si sa nu le public. Nu pentru ca ar mai avea nevoie de documentare, ci pentru ca eu sunt convins ca ele sunt bune, dar s-ar pierde prea redepe in multitudinea de stiri de la Apple.

azi avem jucarii noi. si nici nu stiu cu ce sa incep. Poate doar cu faptul ca previziunile despre noile produse Apple au fost corecte…

asa ca dupa ce trece febra cu noile jucarii Apple, asteptati-va la niste povesti super. Cu tot cu poze…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*