Telekom Romania Mobile oferă clienților acces la tehnologia 5G

Andreea Cramer. FOTO Telekom

Telekom Mobile oferă acces la tehnologia 5G în București (inclusiv Otopeni) și în alte zece orașe (Brașov, inclusiv Poiana Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, inclusiv Mamaia, Ploiești, Craiova, Pitești și Oradea).

Operatorul facilitează accesul la tehnologia 5G atât la cartelă cât și la abonament. Toți utilizatorii care dețin un SIM și un terminal compatibile 5G și care se află în zona de acoperire a tehnologiei 5G, vor beneficia de avantajele acestei tehnologii: latență redusă, conexiuni stabile, chiar și în locurile aglomerate și consum redus al bateriei.

„5G este aici! Ne bucurăm să oferim clienților avantajele tehnologiei 5G, într-o manieră accesibilă, indiferent de opțiunea aleasă – atât la cartelă, cât și la abonament. Această lansare reprezintă o reafirmare a promisiunii noastre de a oferi utilizatorilor acces la produse de cea mai bună calitate și o experiență îmbunătățită de utilizare a serviciilor mobile”, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

„La Telekom Mobile, investim constant în dezvoltarea rețelei pentru a oferi clienților cele mai bune servicii mobile. Împreună cu echipa de specialiști, am reușit să implementăm rețeaua 5G în doar câteva luni, în mai multe regiuni din țară, folosind echipamente de ultimă generație. Astfel, rețeaua noastră respectă cele mai înalte standarde tehnologice specifice unei rețele a viitorului, având inclusiv surse de alimentare cu energie prietenoase cu mediul”, a declarat Florin Petolea, Chief Technology&Information Officer, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Lansarea tehnologiei a beneficiat de sprijinul Samsung în calitate de partener de implementare pentru asigurarea compatibilității terminalelor. Toate eforturile s-au concentrat pentru a oferi încă o promisiune respectată pentru îmbunătățirea experienței clienților Telekom Mobile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*