telefoanele mobile de azi

ce poate face un om normal (ca mine) caruia ii plac telefoanele mobile normale in conditiile in care cele mai bune telefoane ale momentului trebuie sa fie cu clapeta, sa se roteasca, sa aiba un slide, un flix si alte cele…

eu caut de exemplu o jucarie care sa nu aiba clapete si 2 ecrane si care sa-mi ofere totul fara sa fie nevoie sa le rasucesc sau sa le deschid capacu. tocmai de aia am ramas cu un antic (dar inca foarte bun) nokia 6310i. ma consolez cu ideea ca peste o doua saptamani apare iPhone. si ala nu are clapete, usite sau butoane ascunse.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*