lipsuri

nu stiu de ce nu pot sa ma concentrez la nimik pe net atunci cind nu am laptopu cu mine. de la un calculator public nu am acces la feed-urile mele. gmail-ul nu e acelasi fara outlook. internet explorer 6 de la net cafe nu seamna cu firefox nici sa-l pici cu ceara…

parca nici inspiratie sa scriu nu mai am :) asta ca sa nu mai vorbesc de tastatura sau ecranul care are refresh de 60 asa ca mi se umfla ochii in 5 minute…

in plus, imi lipseste poza de pe desktop. probabil ca ea ma inspira cel mai mult ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*