jos cu miss usa

la propriu :)

super faza finala miss universe de astazi: reprezentanta statelor unite a cazut pe scena cind defila cu rochia de seara. nu. nu asta e faza mijto. priceless e sa vezi faza intr0un bar cu alti 30 de americani si canadieni. americanii au tacut. canadienii au inceput sa aplaude si sa rida :)

au si ei bucuriile lor marunte…

nu am avut timp sa vad finala pina la capat, dar am inteles ca japoneza a cistigat titlul. f frumos din partea ei…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*