telefoanele cu apa

samsung vrea sa ne dea telefoane care merg cu apa in urmatorii 3 ani.

oare le vor face si waterproof? nu vreau sa vorbesc la telefon sub apa (oricum nu s-ar auzi mare lucru), da daca mi se termina bateria, macar sa-l pot “reincarca” de la chiuveta fara sa ma gandesc ca imi curge apa pe tastatura sau ecran…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. dah… si o sa ne stropim ca nebunii ori de cate ori nu ne convine ceva… ar fi cool, insa eu imi iubesc jucarica mea si nu vreau telefon cu pestisori de plastic si bule de sampon…

  2. Sunt curios care o sa fie principiile de functionare ale acestor telefoane !
    Cred ca o sa fie vorba cel mai probabil de apa distilata ! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*