saniuta Porsche

daca masinile nu prea se mai vand, oamenii se re-orienteaza catre piete mai bune. si ce se vinde cel mai bine iarna? vodka si vinul fiert saniutzele!

mai conteaza ca jucaria de alaturi costa 490 dolari? avem si noi copiii de bani gata care se dau pe partia de la poiana brasov.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. sper sa nu apara si prin romania ca toti cocalarii o sa o cumpere … asa de fitza … ce bine ar arata cand o scoti din x5 sau modele de porsche .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*