telefoane pentru bunica

in era in care iPhone mai are putin pina la lansare, uite ca se inventeaza si jucarii pentru bunici.

telefonul are numai citeva butoane (da/nu/salvare/operator). cam frustrant atunci cind vrei sa suni la cineva si nu poti sa-ti formezi numarul de unu singur pentru ca nu ai butoanele!!! dar nu e nici o problema. exista un operator 24 ore din 24. trebuie doar sa treci de mesajele robotului si in cinci minute poti cere cuiva sa e ajute sa formezi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*