microsoft iese la atac

victima principala este Apple. asta pentru ca baietii de la microsoft pregatesc o noua revolutie in tehnica. o jucarie multi-touch (asa cum se anunta a fi iPhone) care va schimba felul in care interactionam cu tehnica si computerele in special. si seaman afoarte mult cu acele display-uri pe care le vedeam in star-trek :)

conceptul "play-table" va fi probabil anuntat maine. in acelasi timp, palm promite ca a scoate pe piata un nou tip de telefon. nu un nou model ci un nou tip de telefon – o combinatie intre smartphone si pda. cu alte cuvinte… alt atac la iPhone.

in filmuletzul de mai jos e o prezentare mai veche facuta de microsoft unei jucarii similare. aveti rabdare …ca e un produs microsoft. ma intreb ce ar face omu daca ecranu se albastreste :D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » Milan de la Microsoft

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*