telecomenzile universale

nu vorbesc despre jucariile scoase de logitech sau altii care stiu sa faca telecomenzi care iti aprind si lumina si televizorul si aspiratorul. ci despre cele chinezesti. alea cu nume celebre si cu buton “code search”.

daca le0ai vazut stii cum functioneaza. principiul de baza este simplu: apesi “code search” si apoi butonezi “power” de 100 de ori pina cind televizorul se inchide. cel putin in teorie…

telecomenzile universale au o mica problema: NU sunt universale. chinezii care le-au gandit nu au auzit de televizoarele… chinezesti cu DVD player sau VHS inclus.

bine ca si telecomenzile si televizoarele sunt ieftine si pot fi inlocuite usor…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*