pune pe you tube

4 tineri in metrorail, undeva in downtown miami. toti aveau la ei cite cel putin 2 gadgeturi: fie un ipod si un gameboy, fie un aparat foto sau un smartphone. casti cu fir lung (si alb) le ieseau din buzunarele pantaonilor largi si li se agatau de urechi.

discutau, rideau, vorbeau tare. atrageau atentia tuturor celor din jur. din intimplare am auzit unul dintre subiecte. se intrebau unu pe altu unde se gasesc locuri de munca. impresionant – pentru cei 16 ani ai lor…

am uitat sa spun ca unul dintre ei documenta calatoria cu metroul cu o camera din aia video de buzunar. inainte sa coboare toti au ajuns la concluzia ca trebuie sa puna neaparat filmul pe youtube.

abia astept premiera : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*