Te sun de pe Gmail

Google a dat o palma serioasa Skype si Yahoo Voice. Noul lor serviciu care integreaza Google Voice in Gmail vine doar cu ce era mai important: preturi mai mici.

In momentul de fata apelurile catre Statele Unite si Canada sunt gratuite, iar de anul viitor vor costa 2 centi. Apelurile spre numere de telefon din Romania sunt de 9 centi/min (tel fix) si 21 centi/min (mobil). Mai ieftin cu aproape 30% fata de Skype.

Deocamdata poti sa suni de pe Mac/PC sau Linux daca instalezi un plugin. Video de mai jos incearca sa explice serviciul. Esueaza, dar macar iti ramane in cap melodia…

Tot azi, Hotmail a anuntat ca primeste attachments de pina la 10 GB. Cam nasol pt ei – sa pice in aceeasi zi cu Telefonul Gmail.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. bravo Google, si sunt ironic cand zic asta, pt Linux pun la dispozitie un pachet .deb, acuma nu toti suntem fani/useri de Ubuntu (sau orice distro Debian-based). Urat din partea lor, puteau pune sursele sau macar binarele in format arhiva (.tar.bz2 / .tar.gz) asa cum orice companie care se respecta o face…… mai au de invatat in privinta asta

  2. am sunat eu in state si chiar functioneaza.
    interesant este faptul ca m-am sunat pe mine (eu fiind in romania) si chiar a mers.
    problema e …. daca raspundeam, cine platea convorbirea ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*