Te sun de pe Gmail

Google a dat o palma serioasa Skype si Yahoo Voice. Noul lor serviciu care integreaza Google Voice in Gmail vine doar cu ce era mai important: preturi mai mici.

In momentul de fata apelurile catre Statele Unite si Canada sunt gratuite, iar de anul viitor vor costa 2 centi. Apelurile spre numere de telefon din Romania sunt de 9 centi/min (tel fix) si 21 centi/min (mobil). Mai ieftin cu aproape 30% fata de Skype.

Deocamdata poti sa suni de pe Mac/PC sau Linux daca instalezi un plugin. Video de mai jos incearca sa explice serviciul. Esueaza, dar macar iti ramane in cap melodia…

Tot azi, Hotmail a anuntat ca primeste attachments de pina la 10 GB. Cam nasol pt ei – sa pice in aceeasi zi cu Telefonul Gmail.

4 Comments

  1. bravo Google, si sunt ironic cand zic asta, pt Linux pun la dispozitie un pachet .deb, acuma nu toti suntem fani/useri de Ubuntu (sau orice distro Debian-based). Urat din partea lor, puteau pune sursele sau macar binarele in format arhiva (.tar.bz2 / .tar.gz) asa cum orice companie care se respecta o face…… mai au de invatat in privinta asta

  2. am sunat eu in state si chiar functioneaza.
    interesant este faptul ca m-am sunat pe mine (eu fiind in romania) si chiar a mers.
    problema e …. daca raspundeam, cine platea convorbirea ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*