Casetofonul de pe iPad

Vezi la final cum poti sa castigi “Super Ghettoblaster” cu un tweet si un comentariu.

Ultima data cind am fost in Romania am luat la mana colectia de casete audio. Si avem citeva zeci. Evident ca imi e mai comod sa “car” acum toata colectia pe un iPhone sau pe iPad, dar nu are acelasi farmec.

Fiecare caseta avea povestea ei: stiam de unde am luat-o, ce piese mi-au placut de pe ea, unde mi s-a agatat banda in casetofon. Cei care s-au nascut zece ani mai tarziu, nu stiu ce inseamna toate astea.

Anyway, azi am dat de Super Ghettoblaster. Nu sunt nostalgic, dar imi place sa ma joc cu un ditamai casetofon pe iPad. Aplicatia in cauza iti transforma iPad-ul intr-un boombox functional. Ai un radio tunner, butoane de volum, balans si mute, potentiometre si un stand pentru casete.

Asa cum te-am obisnuit, nu discut despre o aplicatie interesanta fara un mic concurs. boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru Super Ghettoblaster. Ca sa castigi trebuie sa respecti 3 reguli simple:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Super Ghettoblaster” http://is.gd/eC45s pe boio.ro”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) si spune-mi care era cea mai ascultata caseta din colectia ta.

A mea cred ca a fost a doua caseta cumparata: Metallica – Black Album (sau “Metallica ’91” cum ii spuneam pe atunci.)

Castigatorii vor fi anuntati pe 27 august.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. nu am ipad, deci nu ma intereseaza aplicatia, dar m-a cuprins nostalgia si vroiam sa-ti zic ca prima mea caseta ascultata obsesiv a fost Michael Jackson – Dangerous. si da, mi s-a agatat si mie o data si am desfacut-o si am aranjat banda si am rulat-o inapoi cu un pix de dimensiunea gaurilor casetelor… ce vremuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*