Tata Nano – noua Dacie?

uite una din asta ne trebuie noua. La 1963$ (fara TVA) Nano este masina care ar umple strazile Romaniei. “Jucaria”, care va fi pusa in vanzare in iulie 2009. in India.

Varianta cea mai scumpa va fi doar cu 150 dolari mai scumpa si va avea un motor Euro3.

Imagineaza-ti Nano ca o ruda mai mica si mai saraca a lui Matiz: poate sa intoarca pe o suprafata de 4m, usa de la portbagaj nu se deschide si motorul are 624 cc.

o vad ca pe o masina de unica folosinta. Iesi mai bine daca te apuci sa cumperi o masinutza din asta decit sa inchiriezi un Matiz pe 2-3 luni in Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. din cate stiu eu, datorita normelor de seucritate si poluare la noi va costa in jur de 5000 de euro una. nu stiu cat de bine e facuta, daca doamne fereste faci un accident cu ea, conserva scrie pe tine.. la noi in romania la cat de mica e probabil o sa ti-o fure cu totu :))) plus ca la gropile noastre, e vai si amar de masina lor, prinzi o groapa mai mare intra juma de masina in ea. o sa fie numa buna pentru firme, livrari, chestii prin oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*