vrei sa creezi design-ul urmatorului Mac?

poate ai apreciat sau te-ai distrat pe seama mock-up-urilor de produse Apple care au aparut de-a lungul timpului pe boio.ro. Unele erau prea SF, altele erau exact ceea ce ne doream. mai ales cind vine vorba de iPhone.

Ei bine, daca te intrebai cum au fost ele realizate si nu ai descoperit inca Photoshop-ul, poti sa iei lectii de design Apple de aici .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*