tariceanu, biletul si basescu

pui pariu ca cineva isi va da demisia dupa toata povestea cu biletul? oricum tariceanu a parut destul de sifonat la conferinta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Biletul s-a gasit si este de culoare galbena.Tariceanu declara la congresul PNL ca nu avea cum sa-l roage pe dracu ca sa-l ajute.Chiar pe dracu la rugat:Draga Traian,iti trimit alaturat un document redactat de Petromidia in legatura cu cercetarile care au loc.Daca ai ocazia,sa vorbesti la parchet despre subiect.A scris si a semnat Tariceanu.Normal ar fi un singur gest de facut,de onoare :D-l Tariceanu sa-si inainteze demisia.

  2. Nu fac pariu…dar Tariceanu nu isi va da demisia! In schimb nu stiu pt cat timp Base ne va mai conduce tara…

  3. Tariceanu m-a dezamagit. Oricum nu-i prima oara. Adica vine la inceput si spune ca nu i-a scris si apoi zice ca a scris ceva, dara fara vreo insemnatate.

  4. Pe ce pui pariu ca nici unul nu va demisiona?
    La faza asta le-as da kick si ban la amandoi. Mama lor…

  5. incep si eu sa inclin spre ideea ca oamenii astia nu sunt nici de cuvint, nici de onoare. macar in privinta unor promisiuni… asa ca este foarte posibil sa nu-si inainteze demisia nici tariceanu, nici base. la asa tara, asa politicieni. ii meritam… :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*