are si ambasada… p-ai lor…

revin in viata online dupa citeva zile de chiul. si-mi motivez absenta printr-o scurta vacanta la munte… o sa iti povestesc mai multe in posturile viitoare. pina atunci hai sa-ti zic una d-a noastra…romaneasca…sau americaneasca…. 

nu stiu de ce imi imaginam ca ambasada sua din bucuresti, (vorba aia…reprezinta un "guvern" serios) face totu k la carte. am mai auzit povesti despre subiectivitatea angajatilor, dar mai rar despre neatentia lor (asta ca sa nu o numesc altfel).

pe scurt: pt ca imi expira viza in curind, am aplicat pt cea de "munca" si pt cea turistica. toate bune si frumoase: am fost programat destul de repede, chiar am avut libertatea sa-mi aleg o zi si o ora la care as putea sa ajung. site-ul ambasadei e cam neclar la capitolu informatii despre viza, mai exact daca nu stii ce formulare sa completezi poti sa ai mari surprize… cu doua telefoane la ambasada m-am lamurit.

in ziua cu pricina m-am prezentat la usa ambasadei si am fost primit repede. nu stiu daca ai aflat, da' mai nou viza nu poti sa o iei in aceeasi zi. doar a doua zi, dupa ora 15.00. ca sa nu-si puna lumea in cap, ambasada s-a tocmit cu niste firme de curierat care-ti aduc pasaportu acasa intr-o zi-doua, la un pret modic. am ales si eu solutia asta desi aveam o presimtire…

a 3-a zi am primit pasaportu. pe el era aplicata doar una dintre cele doua vize. [am uitat sa-ti spun ca la interviu, o domnisoara (romanca) m-a asigurat ca totu e in regula, indeplinesc criteriile, bla, bla… si ambele vize imi vor fi acordate].

am sunat la ambasada si dupa citeva telefoane si zeci de minute de asteptare mi s-a spus ca a fost "o greseala a AMBASADEI" si ca tre' sa vin din nou in bucuresti sa-mi aplice si viza turistica… :( alti bani, alta distractie. am ales sa-l trimit tot prin curier si in alte 3 zile l-am avut acasa cu toate cele in regula.

data viitoare o sa le zic: ma' baietzi …ma dezamagiti…pai asa exemplu ne dati voi?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*